Welkom bij ITSync

DE WEG NAAR SUCCES!

Vacatures

Welkom bij ITSync

DE WEG NAAR SUCCES!

Vacatures

Snel zoeken

Achtergrond en werkwijze

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Na jarenlange ervaring binnen de ICT bemiddeling, heeft Ben Ernsting zijn sporen ruimschoots verdiend. In 2011 heeft Ben ITSync opgericht. Inmiddels heeft hij een team van ervaren mensen om zich heen verzameld, die allemaal dezelfde normen, waarden en werkwijze hanteren. ITSync is hiermee uitgegroeid tot een volwaardige speler in de markt.

ITSync is opgericht onder het credo ‘wij weten het beter’. Een beetje eigenwijs zijn we namelijk wel. Wanneer consultants veranderen in nummers en het alleen nog maar draait om hoge marges behalen, dan zijn wij van mening dat je als organisatie uit het oog hebt verloren waar het allemaal echt om draait; persoonlijke aandacht. Wij gaan niet voor de quick wins. Wij gaan voor duurzame relaties en zijn dan ook trots op de langdurige partnerships die wij hebben met onze klanten/ZZP’ers/consultants.

Als groeiende onderneming heeft ITSync geruime ervaring in het vinden en contracteren van IT consultants. Van generieke projectleiders tot zeer technische specialisten, ITSync is in staat om snel de juiste kandidaat te vinden. Zelfs als we daarvoor soms de grens over moeten.

Hier hebben we hard voor moeten werken; kennis van de IT, een netwerk in specialisten in zowel binnen- als buitenland en veel investeren in relatiebeheer, waarbij we onze klanten door en door hebben leren kennen. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de werkcultuur, benodigde kennis en ervaringen, maar bovenal de huidige ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers en kunnen wij onze consultants voorzien van een optimale voorbereiding voor de intake.

Hoe wij zorgen voor een succesvolle inzet?

  • Wij investeren veel in relatie- en accountmanagement bij onze klanten;
  • Indien wenselijk zorgen wij voor een directe betrokkenheid bij de intakegesprekken van consultants, altijd voorafgegaan door een pre-intake;
  • Met zowel klant als ingezette consultant evalueren wij met regelmaat de samenwerking met ITSync;
  • Evenals wij met regelmaat het functioneren van de ingezette consultant evalueren.

ITSync staat voor een open, eerlijke en transparante manier van zaken doen.

ITSync gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.