Oeps, je gebruikt (nog) een verouderde browser

itsync.nl is volledig gebouwd volgens de laatste technologieën en werkt het beste als je gebruik maakt van een van de onderstaande browsers. Klik op een van de onderstaande browsers om er een te downloaden en je kunt gelijk en volledig secure weer aan de slag.

google chrome
edge
firefox
disclaimer
s

Disclaimer

Auteursrechten en gebruiksvoorwaarden

Het doel van deze site is het bieden van informatie over het kennisgebied en de werkwijze van ITSync. Een ander doel van deze site is het aanbieden van openstaande vacatures/aanvragen. Iedere bezoeker van de website van ITSync stemt uitdrukkelijk in met de bepalingen van deze disclaimer.

Privacyregeling

Wanneer jij je persoonsgegevens aan ITSync en haar gelieerde ondernemingen stuurt, geef je ons uitdrukkelijk toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van een nieuwe baan en of uitdaging. ITSync zal vertrouwelijk met deze gegevens omgaan en ze alleen ter beschikking stellen aan een derde met het doel werk te vinden.

Aansprakelijkheid

ITSync zet zich in voor de actualiteit en zorgvuldigheid van de weergave en de inhoud van de website. Voor een goede toegankelijkheid en informatieverstrekking, behoudt ITSync zich het recht om de inhoud van deze website te wijzigen.

De informatie over en van ITSync is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan ITSync niet aansprakelijk worden gesteld voor onvolledigheid, onjuistheden, eventuele storingen of voor teksten die op meerdere manieren uitgelegd kunnen worden. Aan de inhoud kan zodoende geen enkel recht worden ontleend, het gebruik van de informatie geschiedt volledig voor het risico van de gebruiker.

ITSync aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade bij het gebruik van informatie, diensten of producten van sites waarnaar wordt verwezen m.b.v. hyperlinks. ITSync gebruikt deze links om u te informeren, maar is er niet verantwoordelijk voor.

Auteursrechten

Deze website bevat mogelijk merken en oorspronkelijke werken, zoals teksten, grafische elementen en foto’s, die auteursrechtelijk beschermd zijn. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, is ITSync of haar licentiegevers exclusief rechthebbende op deze rechten. Niets van deze onderdelen mogen verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden. Zij worden beschermd onder de Nederlandse en internationale (copyright)wetgeving.