Oeps, je gebruikt (nog) een verouderde browser

itsync.nl is volledig gebouwd volgens de laatste technologieën en werkt het beste als je gebruik maakt van een van de onderstaande browsers. Klik op een van de onderstaande browsers om er een te downloaden en je kunt gelijk en volledig secure weer aan de slag.

google chrome
edge
firefox
TERUG

Starten tijdens Corona via ITSync

Starten tijdens Corona via ITSync

Introductie Rudolf
In maart 2020 ben ik mijn eigen IT Consultancy bedrijf begonnen en was op zoek naar mijn eerste opdracht. Iemand uit mijn netwerk tipte me over een aanvraag van ITSync die goed aansloot op mijn profiel. Ik heb toen direct contact opgenomen met Marco Bouman en ik kon diezelfde middag nog met hem kennis maken. Tijdens deze ontmoeting werd duidelijk dat mijn kennis en ervaring inderdaad van betekenis zou kunnen zijn voor de opdrachtgever ING. Marco nam contact op met zijn contactpersoon bij ING en regelde een telefonische kennismaking op in de tweede week van maart.

Telefonische kennismaking ING
Tijdens de telefonische kennismaking werd al snel duidelijk dat het een goede match was. De benodigde kennis en competenties voor de opdracht kwamen overeen met mijn werkervaring en bovendien was het ook gewoon een prettig gesprek.

COVID-19 onderbreking
Een vervolg gesprek zou volgen. Echter later die week op 12 maart werd iedereen in Nederland door de overheid opgeroepen om thuis te blijven vanwege de uitbraak van COVID-19. Hoewel het vanwege de risico beperkende maatregelen nogal onzeker was of de opdracht kon doorgaan hield ik regelmatig contact met Marco. En deze op zijn beurt met de ING. Deze volharding wierp uiteindelijk z'n vruchten af want in de tweede week van april bleek er een mogelijkheid te zijn voor een intake op afstand door middel van videobellen.

Skype intake ING
Het videobellen voor een intake was een nieuwe ervaring voor mij. Maar ook hier bleek wederom dat er een goede match was en leek alles erop te wijzen dat er geplaatst kon worden.

Formalisatie opdracht
Een week later kwam het verlossende bericht. De ING wilde mij graag inhuren en na een korte onderhandeling over het uurtarief en de startdatum kwam de terugkoppeling dat ik op 1 mei kon beginnen. Hiervoor moest wel het een en ander aan papierwerk geregeld worden. En aangezien dit mijn eerste opdracht zou zijn als zelfstandige heeft dit me wel wat moeite gekost om de documenten door te worstelen. Gelukkig kon ik hierbij rekenen op de ondersteuning van Ben Ernsting van ITSync. Waardoor deze fase ook vrij snel kon worden afgerond zonder hierbij in te boeten aan zorgvuldigheid.

Eerste week
Het is een bijzondere ervaring om tijdens een land in lockdown van baan te wisselen. Mijn voormalige werkgever kon geen afscheidsborrel geven en ook de start bij ING was zeer bijzonder te noemen. Gelukkig kon ik een dag van tevoren alle benodigde spullen zoals een laptop en een toegangspas regelen. Waardoor ik op dag 1 al direct vanuit huis operationeel was. Ook kreeg ik in de eerste week een leuke attentie van ITSync. Ter gelegenheid van mijn start bij ING werd er thuis gebak bezorgd. Dit tot groot enthousiasme van mijn kinderen uiteraard.

Samenvatting
Terugkijkend op de gebeurtenissen voorafgaand aan mijn plaatsing kan ik zeggen dat het contact met ITSync al bijzonder prettig heb ervaren. De snelheid van handelen is perfect. Men komt gemaakte afspraken na en men is bovendien bij iedere stap merkbaar en oprecht betrokken.

deel dit artikel

Neem contact op met Joany

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!

Vragen of meer informatie?
Neem dan contact met ons op!