Welkom bij ITSync

DE WEG NAAR SUCCES!

Vacatures

Welkom bij ITSync

DE WEG NAAR SUCCES!

Vacatures

Snel zoeken

Voor de opdrachtgever

Na jarenlange ervaring binnen de ICT bemiddeling, heeft Ben Ernsting zijn sporen ruimschoots verdiend. In 2011 heeft Ben ITSync opgericht. Inmiddels heeft hij een team van ervaren mensen om zich heen verzameld, die allemaal dezelfde normen, waarden en werkwijze hanteren. ITSync is hiermee uitgegroeid tot een volwaardige speler in de markt. Of het nu gaat om een generieke Projectleider of een technisch specialist, wij vinden snel de juiste kandidaat. Altijd op korte termijn, dan wel direct, beschikbaar en met de juiste kennis en kunde.

Onze diensten:

  • Detachering
  • Deta-vast
  • Werving & Selectie

Uw voordelen:

  • Snelle en persoonlijke aanpak
  • Scherpe tarieven
  • Betrouwbare en transparante partner

Als opdrachtgever kan je erop rekenen dat wij iemand vinden die jouw project naar een hoger plan tilt of die ene belangrijke deadline weet te behalen zonder op kwaliteit in te leveren. Indien nodig stappen wij over de landsgrenzen om de juiste kandidaat te vinden. Wij zijn IND geaccrediteerd en daardoor mogen wij werkvergunningen afgeven. Mede door dit internationale netwerk, is geen aanvraag ons te moeilijk.

Bij de inhuur van tijdelijke medewerkers komt veel kijken. Wellicht ook dingen waar u in de dagelijkse praktijk niet direct aan zult denken. Van adviezen over de constant veranderende wetgeving tot aanbevelingen rondom jouw inhuurproces en alle administratie die daarbij komt kijken, met ITSync als partner word je ontzorgd en kan je rekenen op een gedegen advies.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak en staan altijd voor je klaar. Wat ITSync voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op!

ITSync gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.