Welkom bij ITSync

DE WEG NAAR SUCCES!

Vacatures

Welkom bij ITSync

DE WEG NAAR SUCCES!

Vacatures

Snel zoeken

Voor de consultant

An honest way of doing business!

In Nederland zijn zo’n 7600 detacheerders actief, waarvan 2400 een specialisatie in de IT hebben. Keuze genoeg dus! Jij als consultant betaalt de rekening, maar heb je ook een mogelijkheid om een andere intermediair te kiezen als je niet tevreden bent? En wat is nou echt de toegevoegde waarde van je tussenpersoon? Valt dat te definiëren, of is enkel jouw CV doorgestuurd?

Allereerst geven wij vooraf duidelijk inzicht in onze redelijke marges en welke diensten wij daarvoor leveren. Wij willen immers werken met tevreden partijen! Transparantie is een van onze kernwaarden, dit zijn wij dus ook over onze marges. Daarnaast acteren wij vanuit een menselijk oogpunt, waarbij frequent persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Bovendien houden wij van lunchen…

Wij werken niet met concurrentie-/relatiebedingen. Simpelweg omdat wij geloven in onze werkwijze en jouw vrijheid. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat als je eenmaal met ons samenwerkt, je onze meerwaarde zult ervaren. ITSync gaat prat op open en eerlijke communicatie. Een contract is slechts een formaliteit.

Onze specialisten worden ingezet op langdurige en uitdagende projecten bij grote organisaties zoals de ING, Rabobank, de Belastingdienst, overheidsinstellingen, etc.

ITSync doet graag zaken op een informele manier, waarbij de mens centraal staat. Neem eens kijkje op onze referentie pagina en zie wat anderen van ons vinden. Spreekt dit je aan? Laten we eens afspreken om te kijken of jij ook bij de ITSync club past!

ITSync gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.